Om Os

Bonbonnieren er byens hyggelige chokoladebutik

som ligger i hjertet af Skive

I dag er det Helene Nielsen, der ejer den hyggelige butik, og det har hun gjort siden december 2017, hvor hun overtog efter Rita Thomassen, der gik på efterløn efter 19 år bag disken.
Samtidig med overtagelsen er butikken renoveret, lige som Helene Nielsens gode italienske chokolader, vin, kager og mange andre lækkerier fra Italien fra virksomheden Chokolet er kommet til.
Derfor kan du nu også nyde importerede lækkerier ude eller inde eller til at tage med hjem fra butikken, der også sælger andet godt til den søde tand – herunder varme hjemmelavede belgiske vafler med is samt chokolader fra kendte Sv. Michelsen og Katrine Andersen og håndlavede flødeboller fra Chokoladekurven i Thisted, Thy-specialiteter fra Thya, de kendte håndlavet bolcher fra Skagen, Økologisk The og håndlavet karameller fra Karamelleriet.

Der er altid mange forskellige lækre kager at vælge i mellem eller er du mere sulten, kan du få en gulerodsbolle med ost til din håndlavet cafe latte, cappuccino eller lign. lavet på frisk mælk

Firmagaver eller værtindegave laver vi lige efter din smag og pris – de lækre gavekurve kan vi også fylde med produkter fra lokale producenter som bl.a. Staarup Håndbryg, By Bit, Fru Østergaard og keramik fra Keis & Fiedler, som vi har tæt samarbejde med.

Sunes Milkshake

med smag fra 80’erne og 90’erne

Milkshakene har sit udspring fra Sunes Burgerbar, der lå midt i byen. Stedet var den første rigtige burgerbar uden for storbyer som København, og den blev snart samlingssted for egnens unge. Her mødtes man, spiste en Sunes Burger og drak en Sunes Milkshake. Burgerbaren er lukket for mange år siden, men de berømte milkshake kan du heldigvis stadig få.

Vi har den samme maskine her i butikken, som blev brugt i Sunes Burgerbar i sin tid, og milkshakene er stadig enorm populære. Alle, der er opvokset på egnen og var ung i 80erne, kender dem fra deres ungdom, og de har givet smagen for dem videre til deres børn. Du kan få dem med forskellig smag – jordbær, chokolade, vanilie og banan, og der må gerne mixes. Mange har en favorit – for eksempel banan og jordbær
Bonbonnieren/Chokolet har åben hver dag undtagen søndage, og du kan både sidde ude og inde, når du skal nyde de lækre chokolader – og måske en Sunes Milkshake.

Om

vores eget brand:

Vi er stolte af vores eget brand “Chokolet”. Chokolet importer håndlavet eksklusiv kvalitetschokolade, som er lavet af gode råvarer fra Italien. Chokoladen og de andre italienske specialiteter bliver solgt til specialbutikker, cafeer og hoteller i hele Danmark, samt købes på denne shop. Se alle de spændende produkter vi tilbyder som får mundvandet til at løbe – lavet af blandt andet af nogle af de verdensberømte hasselnødder fra Piemonte.

Et italiensk øjeblik

Landskaberne, menneskerne, vinen, chokoladen og ikke mindst den bløde nougat af verdens bedste hasselnød. Man bliver helt afhængig af Italien, det kan jeg om nogen skrive under på. Gennem de sidste snart 20 år har mine sanser igen og igen ført mig til Toscana, Umbrien, Piemonte, Lombardiet og Veneto.

Jeg har smagt mig gennem landets fantastiske spisekammer og forkælet øje, gane, næse og hjerte med kompromisløs nydelse. Nu har jeg taget det hele med hjem for at dele det med dig og dine kunder.

Eksklusiv smag i eksklusiv indpakning

Chokolet forhandler kun det bedste af det bedste. Ægte originale lækkerier, som ingen andre end italienerne kan levere – og helt uden tilsætningsstoffer. Jeg har på mine mange rejser og besøg på chokolademesser og –festivaller udvalgt en række kvalitetsleverandører, som arbejder fokuseret med både smag og æstetik. Alle mine produkter er derfor håndlavede af de dygtigste chocolatierer og selvfølgelig smukt indpakkede.

Besøg Chokolet’s webshop
Se vores brochure

Smukke mundfulde af sød forkælelse

Hos Chokolet kan du lade dig friste af æstetisk chokolade i alle afskygninger. Store smagsoplevelser starter nemlig i øjet. Jeg har samlet et bredt udvalg af eksklusiv pladechokolade, smukt og rundhåndet dekoreret med spændende smagsgivere.

Du finder også varianter af Chokolets vidunderlige Nøddecreme, skøn nougat af Piemontes berømte hasselnød, stykvist indpakket som cremini og giuandiotti, samt lækre praline fyldt med de sødeste overraskelser.

Tag på smagseventyr

Gå op opdagelse i galleriet og lad mig endelig vide, hvis du har specifikke ønsker. Jeg vil fortsat rejse ud med synssans og smagsløg som mine vigtigste guider og er derfor til enhver tid opdateret med nyeste trends. Chokolet tilbyder også færdigpakkede gavekurve og mulighed for private label – ring for at høre nærmere på 24 63 67 23 eller kig ind.

Kærlig hilsen
Helene Nielsen
Indehaver

Kontakt os

Vores nyheder fra facebook

– som du da bør følge!

[ff id=”1″]

Vores nyheder fra instagram

– som du da bør følge!

[ff id=”2″]