Om Butikken

BONBONNIEREN I SKIVE

Bonbonnieren er byens hyggelige chokoladebutik

som ligger i hjertet af Skive

I dag er det Helene Nielsen, der ejer den hyggelige butik, og det har hun gjort siden december 2017, hvor hun overtog efter Rita Thomassen, der gik på efterløn efter 19 år bag disken.
Samtidig med overtagelsen er butikken renoveret, lige som Helene Nielsens gode italienske chokolader, vin, kager og mange andre lækkerier fra Italien fra virksomheden Chokolet er kommet til.
Derfor kan du nu også nyde importerede lækkerier ude eller inde eller til at tage med hjem fra butikken, der også sælger andet godt til den søde tand – herunder varme hjemmelavede belgiske vafler med is samt chokolader fra kendte Sv. Michelsen og Katrine Andersen og håndlavede flødeboller fra Chokoladekurven i Thisted, Thy-specialiteter fra Thya, de kendte håndlavet bolcher fra Skagen, Økologisk The og håndlavet karameller fra Karamelleriet.

Der er altid mange forskellige lækre kager at vælge i mellem eller er du mere sulten, kan du få en gulerodsbolle med ost til din håndlavet cafe latte, cappuccino eller lign. lavet på frisk mælk

Firmagaver eller værtindegave laver vi lige efter din smag og pris – de lækre gavekurve kan vi også fylde med produkter fra lokale producenter som bl.a. Staarup Håndbryg, By Bit, Fru Østergaard og keramik fra Keis & Fiedler, som vi har tæt samarbejde med.

Sunes Milkshake

med smag fra 80’erne og 90’erne

Milkshakene har sit udspring fra Sunes Burgerbar, der lå midt i byen. Stedet var den første rigtige burgerbar uden for storbyer som København, og den blev snart samlingssted for egnens unge. Her mødtes man, spiste en Sunes Burger og drak en Sunes Milkshake. Burgerbaren er lukket for mange år siden, men de berømte milkshake kan du heldigvis stadig få.

Vi har den samme maskine her i butikken, som blev brugt i Sunes Burgerbar i sin tid, og milkshakene er stadig enorm populære. Alle, der er opvokset på egnen og var ung i 80erne, kender dem fra deres ungdom, og de har givet smagen for dem videre til deres børn. Du kan få dem med forskellig smag – jordbær, chokolade, vanilie og banan, og der må gerne mixes. Mange har en favorit – for eksempel banan og jordbær
Bonbonnieren/Chokolet har åben hver dag undtagen søndage, og du kan både sidde ude og inde, når du skal nyde de lækre chokolader – og måske en Sunes Milkshake.