Om

vores eget brand:

Vi er stolte af vores eget brand “Chokolet”. Chokolet importer håndlavet eksklusiv kvalitetschokolade, som er lavet af gode råvarer fra Italien. Chokoladen og de andre italienske specialiteter bliver solgt til specialbutikker, cafeer og hoteller i hele Danmark, samt købes på denne shop. Se alle de spændende produkter vi tilbyder som får mundvandet til at løbe – lavet af blandt andet af nogle af de verdensberømte hasselnødder fra Piemonte.

Et italiensk øjeblik

Landskaberne, menneskerne, vinen, chokoladen og ikke mindst den bløde nougat af verdens bedste hasselnød. Man bliver helt afhængig af Italien, det kan jeg om nogen skrive under på. Gennem de sidste snart 20 år har mine sanser igen og igen ført mig til Toscana, Umbrien, Piemonte, Lombardiet og Veneto.

Jeg har smagt mig gennem landets fantastiske spisekammer og forkælet øje, gane, næse og hjerte med kompromisløs nydelse. Nu har jeg taget det hele med hjem for at dele det med dig og dine kunder.

Eksklusiv smag i eksklusiv indpakning

Chokolet forhandler kun det bedste af det bedste. Ægte originale lækkerier, som ingen andre end italienerne kan levere – og helt uden tilsætningsstoffer. Jeg har på mine mange rejser og besøg på chokolademesser og –festivaller udvalgt en række kvalitetsleverandører, som arbejder fokuseret med både smag og æstetik. Alle mine produkter er derfor håndlavede af de dygtigste chocolatierer og selvfølgelig smukt indpakkede.

Besøg Chokolet’s webshop
Se vores brochure

Smukke mundfulde af sød forkælelse

Hos Chokolet kan du lade dig friste af æstetisk chokolade i alle afskygninger. Store smagsoplevelser starter nemlig i øjet. Jeg har samlet et bredt udvalg af eksklusiv pladechokolade, smukt og rundhåndet dekoreret med spændende smagsgivere.

Du finder også varianter af Chokolets vidunderlige Nøddecreme, skøn nougat af Piemontes berømte hasselnød, stykvist indpakket som cremini og giuandiotti, samt lækre praline fyldt med de sødeste overraskelser.

Tag på smagseventyr

Gå op opdagelse i galleriet og lad mig endelig vide, hvis du har specifikke ønsker. Jeg vil fortsat rejse ud med synssans og smagsløg som mine vigtigste guider og er derfor til enhver tid opdateret med nyeste trends. Chokolet tilbyder også færdigpakkede gavekurve og mulighed for private label – ring for at høre nærmere på 24 63 67 23 eller kig ind.

Kærlig hilsen
Helene Nielsen
Indehaver