Beskrivelse
Aalborg Chokoladens marcipanbrød uden tilsat sukker indeholder mørk chokolade, marcipan og sødestof., Den lækre fugtige marcipan er lavet på spanske Valencia mandler og chokoladens kakaoindhold er på op til 70% kakao.
Marcipanbrød med hindbær uden tilsat sukker – men med et naturligt indhold af sukker
Ingredienser: Marcipan (58%): mandler, konsistensmiddel (E965), sødestof (E420), konservering (E202)., Chokolade, min. 55,5% kakaotørstof (40,6%): kakaomasse 43,5%, sødestof (E965), kakaosmør, emulgator (Sojalecithin), naturlig vanilje aroma. Frysetørret hindbær (0,8%).
Allergener/Spor af: Gluten, mælk, nødder, soja.
Næringsindhold pr. 100 g. Energi: 2064 KJ / 493 kcal, Fedt: 30,3 g. – heraf mættede fedtsyrer: 10 g., Kulhydrat: 42,3 g.- heraf sukkerarter: 1,7 g.
Protein: 9 g., Salt: 0 g.